Interkom-petencija ima više licaInterkom-petencija ima više licaInterkom-petencija ima više licaInterkom-petencija ima više lica

Inovacija interkoma: to je u našim genima

Usvajanje naprednih tehnologija i njihovo daljnje razvijanje do stupnja kojim se dobiva njihova krajnja korisnost, sigurnost te povjerenje naših korisnika: to je oduvijek bio moto koji nas pokreće već više od trideset godina od osnutka Commenda.

Rezultat su inovacije koje su doslovno morale biti poslušane i viđene kako bi im se povjerovalo: interkom preko web konekcija (IoIP®, kratica od "Intercom over IP") ili OpenDuplex® konekcije koje su danas prihvaćene kao industrijski standard u cijelom svijetu. Posljednje i najveće inovacije skok su u generaciju interkoma zvanu Intercom 2.0.

Kvaliteta čini zvuk

Posebno razvijena visoko kvalitetna izvedbena tehnologija je temeljni potpis svakog Commendovog rješenja. To je nužnost zato što rješenja uzeta s polica jednostavno nisu u mogućnosti zadovoljiti sigurnosnu potrebu osobne i javne imovine, čak i života koji ovisi o njima. Sa svakom novom komponentom koja biva podređena rigoroznim testovima kvalitete, postaje jasno da je kod Commenda kvaliteta ta koja čini zvuk.

Raznolikost tržišta susreće pojedinačna rješenja

Radio poziv iz kabine za upravljanje kran dizalicom? Hitna komunikacija sa zdravstvenim timom? Direktan poziv s jedinice na jedinicu s druge strane svijeta? Zahvaljujući njihovoj modularnoj strukturi, Interkom 2.0 komponente međusobno se slažu kako bi se postigla doslovno bilo koja sigurnosna potreba – generalna, regionalna ili individualna – s rješenjima bilo koje veličine.

Interkom usluga s odličnim vezama

Kao suštinska funkcija u današnjem poslovnom svijetu i industriji, interkom jamči pažljivo planiranje. Kako bi vam omogućili da koristite sve svoje interkom veze u vašu korist, naša usluga pokriva sve od početnih konzultacija i planiranja do projekta upravljanja, instalacije te podrške nakon puštanja u pogon uključujući velik spektar tehničke podrške.

Unutar Commendovog rješenja tuče zeleno srce

Ekonomska efikasnost zahtijeva viziju. "Inženjering koji ne zastarjeva" osigurava da novi sustavi budu ne samo prijateljski raspoloženi prema okolini te da budu održivi, već da im omogući povezivanje i koegzistenciju s postojećim komponentava sustava koje su nastale kroz generacije razvoja proizvoda.