Commend AdriaCommend AdriaCommend Adria

Commend na prvi pogled

Vaš projekt ovisi o visoko kvalitetnoj komunikaciji i iznimnoj govornoj kvaliteti? S Commendom ste pronašli savršenog partnera koji osigurava briljantan rezultat. 

Velike farmaceutske kuće, zračne luke, sigurnosne i odgojne ustanove, javni prijevoz, banke i osiguravajuće kuće – sve one se oslanjaju na Commend sistemska rješenja i proizvode u svrhu boljeg i uspješnijeg poslovanja.

Uvjerite se sami – istražite svijet Commenda – svijet mogućnosti.

Od sinergije do integracije sustava

Osim standarda visoke kvalitete, mogućnosti naših proizvoda i usluga u postojećim rješenjima su doista jedinstvena. Za Vas to predstavlja čitav niz mogućnosti: povezivanje s telefonijom, radio i perifernom opremom, npr.; ili stvaranje sučelja prema BMS sustavima; kontroli vrata/prolaza/ulaza ili integracija CCTV sustava. Što god planirali, Commend ima rješenje kako planove pretvoriti u stvarnost.

Imati rješenje : osnovni sastojak kvalitete

Utemeljeno na dekadama iskustva u sigurnošću i komunikaciji, Commend ima bogatstvo znanja i rješenja u razvoju i proizvodnji Interkom sustava, i njihove široke primjene. Što god trebali - osnovni model sustava ili ciljano prilagođeno rješenje, centralno upravljački sustav ili sustav hitnog poziva, kontrolu upravljanja pristupa - Commend pruža dodatnu sigurnost i odličnu kvalitetu govora tamo gdje je to najvažnije.

Tehnologije – od dokazane klasike do najnovijih generacija

Kad dođe do prijenosa govora, slike ili signala, Commend posjeduje mnogo medija i tehnologija između kojih možete birati. Počevši od 'klasičnih' analognih do 'remek djela' digitalnino žičnih i KAT tehnologija, naše mogućnosti su dovoljno fleksibilne da prilagode naša rješenja Vašim specifičnim potrebama i željama. Što se tiče mreženja naših servera, možemo ponuditi sva tehnološka rješenja, kao npr. ISDN ili IP.

Činjenice i brojke

  • Ured u Zagrebu, Hrvatska
  • Servis i tržište : Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora,
    Makedonija, Kosovo, Albanija.