• Bez zvuka vjetra...
VirtuoSIS 4.0 proširuje Interkom orkestar

 

Verzija 4.0 VirtuoSIS®-a, prvog svjetskog 100% softverskog Interkom poslužitelja,
od sad nudi operaterima mogućnost proširenja Interkom orkestra s terminalima
iz širokog asortimana SIP stanica
. Dizajnirana je kako bi osigurala skladnu

međuigru bez izlaska iz napjeva– brzo, i što je najvažnije,
s profesionalnom finesom i virtuoznošću.

 

Oni koji žele više od svog "orkestra", osim osnovnih melodija, imaju mogućnost

nadogradnje do master klase s virtuoznim sposobnostima 
Commend SIP stanica. Sada, to zvuči puno bolje, zar ne?

 

VIŠE

Nova Commend zaštita za interkom mikrofone rješava problem buke uzrokovan vjetrom

 

Commend “Audio Inženjerstvo” za interkom terminale nije ograničeno samo na high-tech elektroniku. S windBRUSH za interkom mikrofone, Commend Audio Laboratorij je uveo malo, ali moćno remek djelo u akustičnoj finoj mehanici. Kada je u pitanju spriječavanje neželjene buke vjetra na vanjskim interkom stanicama, dodatak u obliku četkice ostavlja slične uređaje daleko iza sebe.

 

OTKRIJ

ComWIN 3.0 Web Klijent – djeluje brzo i fleksibilno ‒ bilo kada, bilo gdje

Određivanje prioriteta, trenutno proslijeđivanje poziva, budno oko na video kamerama, reakcija na zahtjeve i otvaranje rampi i vrata bez odgode - gdje god je komunikacija esencijalna, upravljanje je potrebno. Novi ComWIN Web Klijent je dizajniran upravo iz tog razloga kako bi svaki interkom terminal bio na dohvat ruke.

 

Bez potrebe za instaliranjem bilo kakvog dodatnog softvera, možete koristiti Commend interkom terminal uz dodatni dobro strukturirani vizualizacijski prikaz.

 

Možete pregledati Interkom pojedinosti u obliku urednih strukturiranih lista, iskoristiti video integraciju za savršenu komunikaiju te kontrolirati vanjske sustave kao što su vrata i rampe na klik miša ili jednostavnim dodirom prsta.

OTKRIJ

Interkom Touch. Biti u kontaktu na poseban način.

Tehnologija čini razlike. Barem u ovom slučaju. Interkom Touch daje posjetiteljima osjećaj dobrodošlice.

Čisto, intuitivno korisničko sučelje čini stvari jednostavnim. Dobro struktuiran imenik omogućava brzi pronalazak osobe koju tražite. Jednostavnim dodirom prsta uspostavlja vezu, opcionalno s videom za dodatnu personalizaciju. Također, prikaz mapa pomaže kako bi se jednostavnom lakoćom pronašla vlastita destinacija. Jednostavno i lako. Commend. 

OTKRIJ

Server je serviran!

Prvi softverski Interkom poslužitelj je napokon spreman za izlazak na tržište. Njegovo ime je:

 

VirtuoSIS®

 

Njegova svrha je: osigurati Commendov zvuk i video Interkom gdje i kada je to potrebno; učiniti kompleksne glasovne i video veze jednostavnim za korištenje, tako da korisnici postanu virtuozi svog interkom sustava – i sve to u high-tech okruženju: koristeći postojeću tehnologiju s virtualizacijom za više

 • Jednostavnost: potpuna funkcionalnost u par klikova
 • Pouzdanost:  podrška za vodeće sigurnosne sustave
 • Fleksibilnost:  skalabilni sustav licenciranja za prilagođavanje korisnikovim potrebama
 • Učinkovitost: spoj interkom i IT svijeta u jedan zajednički sustav

Provjerite detalje i pronađite pomoć od novog svježeg serviranog Commendovog poslužitelja: izvrstan VirtuoSIS s ‘Intercom over IT’!

VIŠE

1. Mobilni Interkom Klijent na svijetu za "touch screen" uređaje

Lansiranjem novog Commend Interkom Klijenta za Android uređaje, snovi postaju stvarnost za osoblje koje radi s Commend upravljačkim terminalima diljem svijeta. Vrhunska klijent aplikacija pretvara Android mobilni aparat u potpuno funkcionalnu upravljačku jedinicu, te im time dozvoljava da napuste fiksne stolne stanice zadržavajući potpunu kontrolu. Sve ovo dolazi s pogodnostima novih aplikacija, uključujući interakciju sa zaslonima osjetljivim na dodir i podršku za web kamere. Ali to nije sve…

 • Omogućava kontrolu nad svim Interkom funkcijama: govor, video i upravljanje jednostavnim pokretom prsta
 • Podržava sve Interkom 2.0 funkcije
 • Izvrsna govorna kvaliteta do 7 kHz

VIŠE

Software Intercom Server

S ponosom predstavljamo slijedeći iskorak u svijetu Intercom 2.0: prvi na svijetu softverski-baziran Interkom poslužitelj, posebno dizajniran kako bi objedinio fleksibilnost i dinamičku sferu virtualnog IT okruženja.

 

Prednosti su jasne:

 • Izuzetno visoka dostupnost sustava
 • Smanjeni troškovi sustava (TCO)
 • Jednostavna instalacija / Jednostavno održavanje / Jednostavna nadogradnja

OTKRIJ

Commend Proizvodi

Zahtjevi se susreću sa savršenstvom.

Commend omogućuje komunikaciju sa sustavom: rješenja su dizajnirana i proizvedena s ljudima i okolišem na umu. Commend portfolio proizvoda pokriva svaku interkom potrebu, od jednostavnih point-to-point interkom sustava do složenih integriranih rješenja. Commend building-blok koncept osigurava spajanje svih različitih sigurnosnih sustava poput CCTV, kontrole pristupa, mobilni radio sustava itd. u jednu, jednostavanu za korištenje i upravljanje, platformu.

Interkom terminali

Commend nudi savršeni interkom terminal za svaku primjenu i okruženje uključujući, na primjer, aparate s anti-bakterijskim površinama za bolnice, uređaje za metro stanice otporne na vandalske napade i terminale s certificiranom zaštitom od eksplozije za petrokemijsku industriju.

Više

Interkom upravljački sustavi

"Sve pod kontrolom!" Commend upravljačko-nadzorni sustavi (Control Desk) pogonjeni ComWIN vizualizacijskom programskom podrškom dokaz su da je čak i iznimno složene mreže sustava interne komunikacije i video nadzora moguće držati pod kontrolom korištenjem kvalitetno osmišljenog upravljačkog sustava s jasnim i jednostavnim korisničkim sučeljem.

Dodatni programski paketi dostupni su za proširenje funkcionalnosti sukladno korisničkim potrebama. Programski paket Intercom Client pretvara osobno računalo s Windows operacijskim sustavom u interkom terminal dok ComACCESS programska podrška pretvara računalo u središnji upravljački sustav kontrole pristupa.

Više

Interkom poslužitelj

Središte sustava interne komunikacije je interkom poslužitelj. Osim kartica za povezivanje pozivnih terminala, poslužitelj podržava široki spektar funkcionalnosti za različite primjene, od reprodukcije glasovnih poruka do obavijesti i kontrolnih zadaća, uključujući i integraciju brojnih drugih sustava.

Više

Govor. Slike. Podaci.

Informacije koje povećavaju sigurnost.

Današnji trendovi u sigurnosti i komunikacijama zahtijevaju cjelovita i kompaktna sistemska rješenja koja integriraju sve elemente komunikacije. Commend nudi velik broj mogućnosti koje osiguravaju stvaranje komunikacijskih i sigurnosnih rješenja za svaku primjenu i svako područje.

 • News // 26.02.2014
  Interkom touch
 • News // 07.06.2013
  Neograničena mobilnost
 • News // 11.02.2013
  ComWIN - jasan pregled i potpuna kontrola u svakoj situaciji!